Het nieuws dat Will Tura leidt aan Alzheimer sloeg in heel Vlaanderen in als een bom. Een persoon bij wie dit nieuws opnieuw wonden openhaalt is Hugo Sigal.

“Ik vind het verschrikkelijk” gaat hij in Dag Allemaal van start, “Voor Will uiteraard, maar ook voor Jenny, want ik weet waar zij voor staat. Ik weet hoe ’t is om je partner te zien wegglijden.”

Hugo raadt Jenny aan zeker hulp te durven vragen als ze voelt dat ze het zelf niet meer aankan. Ook geeft hij mee best nog zoveel mogelijk dingen te doen die het koppel samen willen meemaken. “Nicole en ik zijn zo lang mogelijk naar Saint-Tropez blijven gaan. Want daar hield ze zo van.” vertelt hij. “Stel niets uit, er komt onherroepelijk een moment dat het minder goed zal gaan”.

“Ik hoop dat Will ook nog zo lang mogelijk zijn passie blijft beleven. Optreden zal hij niet meer doen, maar laat hem maar muziek creëren waar hij gelukkig van wordt” besluit Hugo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.