In de Gazet Van Antwerpen blikt Ian Thomas terug op zijn pop-up met producten op basis van CBD, een afgeleide van cannabis.

“Ik was geschrokken van die controverse”, gaat Ian van start. “De politie die kwam, al die media-aandacht. Terwijl ik het zag als een opportuniteit om mensen bewust te maken van de mentale en fysieke gezondheidsvoordelen toen het legaal werd.”

Volgens Ian is CBD ook helemaal niet verslavend en zou je er geen high van ervaren.

“Ik herinner me ouders die met hun dochter in de rolstoel kwamen. Sinds ze 5 was, had ze epilepsie. Elke dag verschillende aanvallen. Geen enkele medicatie hielp, het ziekenhuis vond geen oplossing”, vertelt Ian. “Tot ze CBD-olie gebruikte, en een jaar al geen aanval meer had gehad.”

Ian geeft aan dat hij geen dokter is maar dat hij toch dankbaar is dat hij voor dit gezin een verschil kon maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.