Zij is hoofdverdachte nummer 1

Vlaanderen is weer helemaal in de ban van ‘The Masked Singer’. Er wordt massaal op zoek gegaan naar de ware identiteit van alle gemaskerde BV’s en de namen die we te horen krijgen zijn uiteenlopend.

Ook van Mummie is nog niet geweten wie hij of zij is. Of misschien toch wel? In Dag Allemaal geeft Mummie haar allereerste interview. En daar valt wel iets heel bijzonders op.

Mummie vertelt immers iets over haar alcoholgebruik. “Ik moet toegeven dat ik daar op mijn leeftijd niet zo goed meer tegen kan. Ik droog er zo van uit dat ik de hele Nijl leeg kan drinken. Katers lijken een eeuwigheid te duren, dus die probeer ik te vermeiden”, vertelt ze.

Voor heel wat mensen zou dit een teken naar Evi Hanssen kunnen zijn. Zij schreef onlangs een boek over het stoppen met drinken van alcohol. En ook haar liefde voor musical zou wel eens naar Evi kunnen wijzen.

“Ze mogen mij altijd meevragen naar een klassieker als ‘Mamma Mia’. En als er iemand ooit een musicalversie van de film ‘The Mummy’ wil maken: ik ben kandidaat!”

Lijkt daarmee zekerheid te komen over de identiteit van de Mummie en is Evi Hanssen hoofdverdachte nummer één? Of is het toch Barbara Sarafian die zich schuilhoudt onder het masker. Binnenkort kennen we ongetwijfeld het antwoord.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.