Niet iedereen durft het aan, maar Isabelle heeft besloten om het huwelijksbootje in te stappen… En dat volledig blind! 

“Ik schreef me in met het idee dat ik niets te verliezen had,” verklaart de dappere bruid in Het Belang van Limburg. In een wereld waar Tinder en andere datingapps de toon zetten, kiest Isabelle voor een gedurfde route om haar zielsverwant te vinden. En waarom ook niet? Als de experts hun magie kunnen laten werken, dan zou dit wel eens de ultieme liefdestest kunnen zijn. 

Zorg dat je niets mist van deze romantische rollercoaster…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.