Als de zin in elkaar hoog is, dan kan je er soms maar beter een gedacht van maken, denken heel wat mensen. En dat is wat ook Jacky Lafon en haar toenmalige man Nest hebben gedaan.

“Ooit hebben mijn toenmalige man Nest en ik gevreeën in de kleedkamer. Aan de deur had ik een briefje opgehangen met ‘répétition’. Toen ons pleziertje achter de rug was, mocht ik meteen het podium op. Ik was wel nog wat opgewonden”, geeft Jacky toe in Story.

Jacky ziet er graag goed uit, niet alleen voor een mogelijke partner, maar ook voor zichzelf. En dat kan in bikini of badpak.

“Als je mooi en jong bent, is een bikini ideaal. Maar met ouder worden is je huid niet meer wat het moet zijn en dan voel ik me toch comfortabeler in een badpak. Bovendien lig ik niet meer zo vaak te zonnebaden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.