Ze is fan

Vakantie, het is allemaal heel leuk, toch moeten we het meest van de tijd gewoon werken. Dan is ontspanning af en toe toch ontzettend belangrijk. Ook Jacotte Brokken heeft zo haar manieren om te ontspannen op een werkdag.

“Ik ben een geweldige Bourgondiër en ik geniet ervan om af en toe eens te gaan eten. En soms moet het niet meer zijn dan in mijn zetel naar de tv te zitten kijken. Ik ben een enorme bingewatcher en heb elk abonnement dat er bestaat om zoveel mogelijk series uit te kunnen kijken”, zegt Jacotte in De Zondag.

De weervrouw is fan van zowat elk genre en er is geen serie die ze uit de weg gaat. Van dramaseries tot reality, ze ziet het allemaal graag.

“Ik vind ‘Million Dollar Island’ geweldig. Ik ben zo op een lui moment beginnen kijken en ik was meteen verkocht, dat had ik niet verwacht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.