Jacques Vermeire kondigt een nieuwe zaalshow aan: ‘Zaalshow 2.0’. Daarbij krijgt Jacques opnieuw de versterking van zijn legendarische aangever Luc Verschueren.

Nadat Luc Jacques eerder al eens ‘depanneerde’ toen zijn vorige aangever – sportjournalist Ruben Van Gucht – er de brui aan gaf vanwege een onderling dispuut, gaat het iconische duo nu voor het eerst in 30 jaar nog eens toeren met een volledig eigen show. Iets waar beide heren enorm naar uitkijken: “Onze visies liepen een tijd uiteen, maar we hebben gemerkt dat de chemie er nog altijd is. We zijn nog fris van geest en ook fysiek gaat ’t nog”, aldus Jacques.

“Natuurlijk kan ik niet zomaar elk typetje van vroeger opvissen, we moeten rekening houden met de wokebeweging en #Me-Too. Al kan je je in een zaal iets meer permitteren dan op tv” vervolgt hij. “Maar choqueren om te choqueren hebben we nooit gedaan, dat doen we nu ook niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.