Loredana en Patje Krimson zijn inmiddels al zo’n 8 jaar samen. Op Valentijnsdag van dit jaar bekroonde ze hun liefde eindelijk met een huwelijk. Toch was het allesbehalve voorbestemd dat de twee, die al jaren een muzikaal team vormde, ook een liefdeskoppel zouden worden.

“Pat en ik zijn een koppel geworden in 2015. Ik was single, hij ook, maar nooit had ik eraan gedacht om met hem een liefdesrelatie te beginnen” vertelt ze in Het Laatste Nieuws. “We waren professioneel en zo gedroegen we ons ook: we deden onze job, dat was het.” Maar dat veranderde dankzij Pats dochtertje Troy.

“Pat had op zeker ogenblik een babysit nodig voor zijn dochtertje en zo is het langzaamaan begonnen”, blikt ze terug. “Ik kwam een paar keer oppassen en als hij dan na zijn dj-set thuis kwam, babbelden we met elkaar op een manier zoals we dat ervoor nooit hadden gedaan. We leerden elkaar op een hele andere manier kennen en we werden verliefd.” Toch voelde dat in het begin wat raar aan, geeft Loredana toe. “Je denkt: ‘mag dit wel, is dit wel een goed idee?’, maar dat heeft ons niet tegengehouden. Het kwam op ons pad en we zijn erin gesprongen. Daar ben ik nog altijd blij om”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.