Nadat hij en zijn gezin bakken kritiek over zich heen kregen voor hun docusoap ‘De Vermeires’ heeft pater familias Jacques besloten de stekker uit de reeks te trekken.

Vooral de kritiek op zijn kinderen heeft hem erg geraakt, zo lezen we in Dag Allemaal. De kritiek op zijn eigen persoon raakt hem minder. Per slot van rekening is hij al wel wat kritiek gewend: “Ik kan tegen een stootje”, verzekert Jacques. “Ik heb in m’n carrière drie golven van kritiek gehad: de eerste bij de film ‘Max’ in 1994, dan bij mijn overstap naar VTM waar ik van journalisten de prijs van het slechtste programma kreeg, en de derde golf was nu. Dit is een voetbalmatch die ik verloren heb met 0-3”, berust hij.

“Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik zeg: laat het zijn”, vervolgt Jacques. “Ik val niemand aan, ieder zijn mening. Maar ik wil me niet meer bezighouden met negativiteit, ik wil me alleen nog maar amuseren”, besluit de komiek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.