Koen Wauters heeft opnieuw zijn grenzen verlegd door zijn deelname aan het programma ‘Special Forces’. Wie dacht dat hij enkel geluk kende in zijn leven, is eraan voor de moeite, zo blijkt uit het gesprek dat Het Laatste Nieuws onlangs met de BV had.

“Ik ben misschien een zondagskind, maar ik heb ook al gefaald in het leven. Platen die tegenvielen, programma’s die niet goed waren, vriendschappen die ophielden, liefdes die stuk liepen… Maar ik hoop wel dat ik daar een schonere en slimmere mens van geworden ben”, aldus Koen Wauters.

Zijn echtscheiding zorgde uiteraard voor een flinke deuk en daar heeft hij nóg meer uit geleerd dan uit de deelname aan ‘Special Forces’.

“Wij zijn een optelsom van al onze ervaringen en tegenslagen. In ‘Special Forces’ leer je vooral hoe je in heel specifieke en extreme omstandigheden functioneert”, vertelt Koen Wauters heel eerlijk aan Het Laatste Nieuws.

In het programma zijn zowel deelnemers van dertig, veertig als vijftig jaar aanwezig. En het blijkt dat het niet specifiek de jonge generatie is die uitblinkt in de extreme tests, zoals sommigen vooraf dachten, maar dat levenservaring een grote rol speelt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24