Op 6 augustus 2021 trouwde tv-maker James Cooke met zijn grote liefde Dorian Liveyns. De twee schreeuwen hun liefde voor elkaar dan ook geregeld van de daken. En dat terwijl James het niet altijd makkelijk heeft gehad heeft met het feit dat hij op mannen valt.

“Ik heb mijn ogen ‘uitgebleit’” toen ik besefte dat ik voor de mannen was”, klinkt het in Primo. “Niet dat het zo’n shock voor mij is geweest, maar ik ben toen beginnen huilen uit schrik dat ik nooit papa zou kunnen worden. Ik was amper vijftien toen ik uit de kast kwam en die kinderwens was al sterk aanwezig”, verklaart James zijn gevoelens. “Ik heb nog een tijdlang afgewisseld tussen jongens en meisjes, maar rond m’n 23ste heb ik de knoop doorgehakt.”

Al ontkent hij wel echt ‘geworsteld’ te hebben met zijn geaardheid. “Het was gewoon zo dat ik verliefd kon worden op een persoon, jongen óf meisje”, vertelt James. “Ja, ik kon écht verliefd worden op meisjes. Ik heb ook meer vrouwelijke liefjes gehad. Ik kan vrouwen gewoon heel graag. Maar door hoe ik me op intiem vlak voelde ten opzichte van mannen, wist ik dat ik 100% voor hen was”, zegt hij. “Bij vrouwen lukte me dat gewoon niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be