Hij vertelde het nogal snel aan zijn mama

James Cooke en Dorian Liveyns zijn ongetwijfeld één van de mooiste (showbizz)koppels in Vlaanderen. Ze zijn ondertussen al 7 jaar samen, waarvan 1 jaar getrouwd.

Al na de eerste nacht samen brachten ze hun ouders op de hoogte dat ze een nieuwe relatie hadden. En dat zou voor sommige koppels behoorlijk snel zijn. Maar niet voor deze twee.

“Dorian weet altijd goed waar hij mee bezig is. Ik heb me daar nooit vragen bij gesteld”, vertelt zijn mama Isabelle in Dag Allemaal.

Al reageerde de mama van James een beetje anders. “Zij vond het wel te snel. Ik kwam net uit een relatie en had gezegd: ‘Ik ga me even koest houden, de kat uit de boom kijken.’ Mama vreesde dat ik Dorian als een vervanger zag voor die vorige vriend. Maar de eerste keer dat ze hem ontmoette, begreep ze waarom ik voor hem gevallen was”, glimlacht James.

James en Dorian lijken wel voor elkaar gemaakt en dat ze beiden zo goed met hun schoonmoeder kunnen opschieten is een groot pluspunt. “Dorian is echt een lieve jongen, maar thuis kan hij wel eens serieus ambetant zijn. Dorian belt zelfs meer met mijn mama dan ikzelf. Iets wat ik nu niet per se heb met zijn mama. We kunnen elkaar alles vertellen, maar elkaar elke dag horen, hoeft niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.