Hij is de grote afwezige in het ‘All Stars’-seizoen van ‘The Sky Is The Limit’. En daar heeft hij een goeie reden voor. ‘Ik werd afgeschilderd als een karikatuur van mezelf, zeg het maar zo’, vertelt Jan aan Dag Allemaal.

“Ik voelde mij er een beetje ingeluisd, want de reeks zou voornamelijk over mijn zakelijke avonturen gaan, niet over mijn woelige relatie met Kirsten”, aldus de succesvolle ondernemer.

“Hetzelfde geldt voor Danielle Huybrechts en haar Tom, goede vrienden van mij. Vlaanderen kreeg van hen het beeld te zien van een rijke kasteelbewoonster die met haar veel jongere lief niets anders doet dan de hele dag champagne drinken. Terwijl er zoveel meer zit in hen”, vertelt Jan Kriekels teleurgesteld aan Dag Allemaal.

Inmiddels zijn hij en Kirsten uit elkaar en heeft hij totaal geen contact meer met haar. Hij vond rust bij zijn verloofde Barbara maar trouwen zullen ze nooit. 

“Verloofd zijn is de mooiste periode uit een relatie. Wij willen dat aanhouden. De energetische connectie die ik met Barbara heb, is bijna bovennatuurlijk”, verklapt Jan openhartig. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.