Jeroom is in de loop van zijn carrière alsmaar meer op televisie gaan doen, maar toch heeft de cartoonist een haat-liefdeverhouding met het medium…

Reeds in 2016 benadrukte Jeroom in Humo dat hij het ‘haatte om op televisie te komen’. En die mening blijkt ongewijzigd te zijn. Jeroom formuleert het als volgt…

“Nog altijd. Ik vind het verschrikkelijk. Ik zie je raar kijken?” ketst Jeroom terug naar de journalist van Humo. Die polst meteen waarom Jeroom het dan blijft doen, als hij het zo haat. Maar dan verrast de cartoonist…

“Omdat ik merk dat ik er talent voor heb. Ik kan mensen laten lachen met programma’s en dat geeft me een goed gevoel”, verduidelijkt Jeroom in Humo waarom hij alsnog zo vaak televisie maakt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.