Eén van de deelnemers in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is Jolien De Neve, ooit Miss en nu parttime stewardess.

Na haar relatiebreuk in volle corona hoopt ze nu via het programma haar passende partner te vinden. Evident wordt het niet want ook zij heeft al een rugzak mee van toen ze nog heel jong was. Toen ze acht was overleed haar vader en haar moeder kon haar en haar zus niet alleen verder opvoeden.

“Mama had het zelf namelijk erg moeilijk. Haar zus was eerder overleden, haar ouders ook. En dan papa. Ze heeft gedaan wat ze kon, maar was toen emotioneel niet in staat om mij verder op te voeden. Onze wegen zijn gescheiden, al hebben we nog altijd contact”, bekent Jolien aan Dag Allemaal.

Het huwelijk dat eraan zit te komen is dus ook dubbel, want Jolien zal ongetwijfeld haar vader enorm missen tijdens gans dit avontuur.

Haar mémé, de moeder van haar vader, heeft haar destijds opgevangen en is nu dus nog steeds haar grootste fan. ‘Ik ben blij dat ge eindelijk van ’t straat zijt’, was haar eerste reactie, aldus Jolien aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.