Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gaat binnenkort terug van start en één van de deelneemsters is ex-Miss en stewardess Jolien De Neve.

Haar relatie liep stuk in coronatijd en dus stond ze plots terug op de vrijgezellenlijst. “Ik was net dertig, terug naar België verhuisd en moest plots weer aan daten beginnen denken. Wat een desillusie! De apps zorgen voor een wegwerpsfeertje. Alles is op uiterlijk gericht”, bekent Jolien aan Dag Allemaal.

Dus besloot ze zich maar in te schrijven voor ‘Blind Getrouwd’, waar uiterlijk net iets minder de bovenhand heeft dus. En met succes want blijkbaar vonden de experts voor haar een match.

Veeleisend is ze niet, behalve dat ze iemand zocht die toch al wat aan zelfontwikkeling heeft gedaan, omdat zij ook al in dat stadium zit.

“Ik heb geen evidente jeugd gehad. M’n papa is overleden toen ik acht was. Dat heeft me met een redelijk rugzakje opgezadeld. In de jaren nadien evolueerde ik tot een stil, in zichzelf gekeerd meisje. Ik wou niemand tot last zijn, niemand met nóg meer verdriet opzadelen”, vertelt Jolien openhartig aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.