Ze heeft het superdruk met haar guesthouse, haar reisbureau en het maken van wijn in Zuid-Afrika. Op een reünie van de eerste K3 zit ze dus niet meteen te wachten maar toch lijkt Kathleen Aerts het niet uit te sluiten.

“In ons guesthouse vragen jonge gasten mij soms om te figureren in hun TikTok-filmpje. Ze schrikken dat ik die K3-dansjes nog ken. Mannekes, ik heb die vijf miljoen keer gedaan, ik denk dat ik die op mijn tachtigste nog ken”, zo deelt Kathleen mee aan Dag Allemaal.

K3 viert z’n 25-jarig bestaan, waardoor heel wat oudere fans gingen speculeren over een optreden van het oude trio tijdens de K3 Late Night-show in Middelkerke.

“Studio 100 heeft niets gevraagd. Ik ben daar niet verbitterd om, ik snap dat ze willen focussen op de nieuwe. Wij zijn de oude garde, hé. Toch hopen veel fans van het eerste uur nog altijd op een reünie, al is het maar eenmalig”, bekent Kathleen aan Dag Allemaal.

“Zeg nooit nooit, we lachen er soms met ons drieën over dat we dat toch eens moeten doen. Ik zie dat volledig zitten, direct. Veel voorbereiding heb ik zelfs niet nodig”, aldus Kathleen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.