Niet Elke, maar wel Jana mocht mee op finaledate met haar boer Kevin. Een vreemde keuze volgens velen, maar ondertussen heeft Elke zich er al bij neergelegd.

De twee hebben ook nog altijd contact met elkaar. “Wij horen elkaar nog geregeld”, bevestigt de boer in Dag Allemaal.

Ook Elke bevestigt dat ze nog altijd contact heeft met de boer. “Ook al was ik heel verdrietig na het keuzemoment. Ik wilde echt wel met hem proberen. Bij Jana was ik daar lang niet zeker van. Ze gedroeg zich echt anders als de camera’s niet in de buurt waren”, zegt ze.

Maar Elke liet het hoofd niet hangen, en ondertussen heeft ze een nieuwe vriend. Eentje waar ze heel gelukkig mee is.

“Dankzij het programma heb ik geleerd om wat assertiever te zijn en het niet te snel op te geven uit angst om gekwetst te worden. En dat heeft geloond, sinds november ben ik gelukkig met Diego. Ik hoop uit de grond van mijn hard dat Kevin ook de liefde vindt, want hij verdient dat echt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.