Het is inmiddels al zo’n twintig jaar geleden dat zangeres Natalia tweede eindigde tijdens de eerste editie van de talentenjacht ‘Idool’ in 2003. Het betekende het begin van een bloeiende muzikale carrière. Om haar twintigjarig jubileum te vieren brengt de Kempische zangeres voor het eerst in jaren nog eens een nieuw album uit. Want zelfs na twintig jaar blijven muziek en optreden haar grootste passie.

En hoewel Natalia er zich bewust van is dat ze een heel mooi leven heeft, vindt ze wel dat mensen haar job vaak onderschatten, zo vertelt ze aan Billie: “Optreden is mijn passie, maar het is ook hard werken”, klinkt het. “Elk optreden zing ik alles uit mijn lijf en laat ik alles achter op dat podium. Uit respect voor de fans, uit respect voor mijn job.”

Natalia begrijpt dan ook niet dat sommige internationale sterren nooit voluit gaan op het podium: “Ik zie zo’n grote internationale naam weleens een optreden komen aframmelen en ik vind dat altijd jammer.”

Al wil ze zeker niet klagen, tenslotte is er niets wat ze liever doet.

“Maar het is niet altijd simpel. The show must go on, ook als een van je kinderen griep heeft of als er iemand dicht bij je is gestorven”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be