Dat het niet altijd een voordeel is om er als vrouw goed uit te zien, daar kan Lesley-Ann Poppe over meespreken. Sommige mensen beschouwen een vrouw die goed en verzorgd voor de dag komt nog steeds als niet veel meer dan een lustobject.

Ook Lesley-Ann krijgt regelmatig oneerbiedige voorstellen, vooral dan via sociale media. In NINA lazen we wat het meest oneerbiedige voorstel was dat ze ooit kreeg, en ook wij konden onze ogen amper geloven.

“Ik kreeg via Instagram een bericht van een overheidsinstantie, via hun officiële profiel. Ze vroegen of ik zin had in een gangbang met al het personeel. Daar was zélfs ik van in shock”, bekent ze. Als ik iets aan de hand heb, zal ik die instantie nóóit bellen”, kan Lesley-Ann er nog mee lachen.

En hoewel dit voorstel zeker de kroon spande is het verre van het enige wat het voormalige model ‘aangeboden’ kreeg. Zo krijgt ze ook weleens pikante foto’s van mannen toegestuurd. Mannen met vrouw en kind, welteverstaan. “Dan denk ik: jij bent niet bang, hè?” besluit Poppe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.