Het zijn geen plezante tijden voor zangeres Kate Ryan. Zij maakte op haar sociale media bekend dat ze niet langer meer samen is met haar partner Kristof.

De twee trouwden in 2020 en waren zo’n 8 jaar een koppel. Bovendien was Kate ook nog eens plusmama voor het dochtertje van Kristof, wat ze altijd met veel liefde heeft gedaan.

“Lieve mensen, Kristof en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan en dat onze wegen dus gaan scheiden. We blijven vrienden en we wensen elkaar het allerbeste”, klinkt het op de Instagrampagina van Kate Ryan. “We willen hier verder niet meer op in gaan, en proberen het rustig een plaats te geven.”

We wensen Kate, Kristof en zijn dochtertje veel moe bij het verwerken van deze breuk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.