Enkele maanden geleden kondigde Regi aan dat hij in het huwelijksbootje zou stappen met Kristel, zijn nieuwe liefde.

Het aanzoek vond plaats in Zuid-Afrika, toevallig ook waar Kathleen Aerts haar guesthouse heeft. Er wordt dus volop gespeculeerd over het feit dat het huwelijk zelf ook wel eens daar zou kunnen plaatsvinden.

Kathleen weet alvast meer maar houdt de lippen stevig op mekaar. Zij kreeg blijkbaar wel al een uitnodiging.

“Absoluut, maar ik mag er van hem niets over zeggen”, vertelt ze aan Dag Allemaal. Bij de vraag of de guesthouse al afgehuurd is, antwoordt Kathleen heel afwijkend en zenuwachtig.

“Ik weet van niets!”, antwoord de ex-K3 aan Dag Allemaal. Maar toch vult ze graag aan dat ze het een perfect koppel vindt en dat zij en Kristel het alvast goed met elkaar kunnen vinden. Ze ziet Regi weer openbloeien en vooral gezonder leven én sporten, blijkbaar een ongelofelijke prestatie van Kristel om hem daartoe aan te zetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.