Dit jaar werd Piet Huysentruyt voor het eerst grootvader en dat maakte hem eindeloos trots en gelukkig. Hij had nog twee échte wensen: nog één keer knallen op tv, zoals nu gelukt is met ‘SOS Piet XL’ en het tweede element op zijn lijstje was opa worden, zo vernam Dag Allemaal.

En dat is nu dus gelukt want zijn zoon Cyriel is papa geworden en dus kan het geluk van Piet niet meer op. Er is natuurlijk één groot minpunt en dat is het feit dat zowel Piet als zijn zoon en dus ook schoondochter vaak in andere landen vertoeven waardoor het langer duurde voor hij zijn kleinzoon kon vasthouden.

“Ik heb nog nooit zo gebleit als toen. Ik wou dat ik je een foto kon tonen, maar ik heb afgesproken met Cyriel om dat niet te doen. Het was ook Cyriel die eerst nog wat wilde wachten met het nieuws”, vertelt Piet aan Dag Allemaal.

“Ik ga me niet moeien met de opvoeding van Joshua. Maar hem verwennen? Dat wel. En wees maar zeker dat ik z’n spaarvarkentje ga vetmesten”, bekent een gelukkige Piet Huysentruyt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.