Jani ziet zichzelf als iemand die de laatste jaren echt gegroeid is door het feit dat hij al zoveel kilometers afgelegd heeft als presentator.

Hij is rustiger en volwassener geworden, zo beweert hij zelf. “Niet alleen als presentator, maar ook als mens. Ik kan beter relativeren. Bovendien staat werk niet meer op de eerste plek. Ik neem veel meer tijd voor mezelf”, geeft de BV openlijk toe aan Story.

Zijn partner Jens speelt uiteraard ook een belangrijke rol in zijn nieuwe manier van leven. “Ik wil graag leuke dingen doen met Jens. En dat moet niet altijd een citytrip zijn. Met ouder worden apprecieer ik die kleine dingen meer en maak ik er ook tijd voor vrij. Je moet trouwens tijd steken in je lief”, aldus Jani Kazaltzis.

Ondertussen is het koppel al drie jaar samen en het is nog steeds grote liefde. “We zien elkaar doodgraag. Ik ben graag bij hem en ben blij als hij in huis rondloopt of als we ergens onder ons tweetjes naartoe gaan”, zo ontdekt Story.

Jens brengt Jani ook rust. En ondanks het feit dat Jens tien jaar jonger is, vindt Jani dat je dat totaal niet merkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.