Katja Retsin kan een nieuw diploma aan haar palmares toevoegen. De presentatrice heeft in Nederland namelijk les gevolgd aan de toneelschool, zo valt in Primo te lezen.

“Ik mocht al geregeld meespelen in komedies van het Farcetheater, maar ik zat toch met wat twijfels. Wat als ze mij eens zouden vragen voor een tragische rol?” Om deze reden is Katja les gaan volgen.

De keuze voor Nederland was ook erg evident aangezien haar naam in Vlaanderen altijd geassocieerd werd met het presentatrice zijn. “Achteraf bleek dat een goeie beslissing. Ze kenden mij daar niet, ik kon van nul beginnen. Dat was een heel groot pluspunt.

Katja geeft aan zichzelf aan aantal keren tegengekomen te hebben en moest ondanks dipjes toch doorbijten. “Ik ben een doorzetter. Ik heb volgehouden én heb dus mijn diploma behaald!”, besluit Katja trots.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.