Katrien De Becker, de zeer boosaardige ‘June’ die speelde in ‘Familie’

Haar zoon Georges en dochter Emely studeren aan de universiteit en na veel jaren heeft actrice Katrien De Becker nu eindelijk de stap gezet om te gaan samenwonen.

Ze woont sinds kort samen met haar grote liefde Johan De Paepe, die in ‘Familie’ te zien was als dokter Paul Jacobs.

“Ik heb de laatste maanden flink wat tijd en energie in verhuizen gestoken”, zegt Katrien.”Dat was zwaar, maar plezant! Ik heb het gevoel dat alles in z’n plooi valt met mijn nieuwe levensfase”, deelt ze mee aan Primo.

“Ik krijg nu geregeld de vraag of het wel een goed idee is om met je partner samen te wonen én te werken. Wel, ik vind dat heerlijk”, aldus Katrien De Becker aan Primo.

Momenteel is het rustig qua opnames maar Katrien mist ‘Thuis’ en ‘Familie’ wel. Het grootste verschil tussen ‘Thuis’ en ‘Familie’ is waar het productieteam gevestigd is. Bij ‘Familie’ zaten die een verdieping hoger. Toen ik bij ‘Thuis’ begon, viel het me onmiddellijk op dat iedereen op dezelfde vloer werkt”, zo overtelt Katrien in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.