In een podcast van VRT-radiozender MNM heeft acteur Kevin Janssens, die nog steeds als een van Vlaanderens meest begeerlijke mannelijke vrijgezellen geldt, zich bijzonder open en eerlijk uitgelaten over zijn liefdesleven én kinderwens. Dat schrijft TV Familie.

Over vader worden zegt de acteur in de podcast: “Ja, ik zou graag kinderen hebben. Al heb ik dat een beetje losgelaten. Ik wil er graag, maar we zien wel wat er op mijn pad komt. Als het komt, graag. Als het niet komt, is dat ook maar zo”, vertelt hij.

“Bijna al mijn vrienden hebben nu kinderen”, vervolgt Kevin. “En vroeger had ik het wat moeilijk met andermans kinderen, zie je. Ik kon niet om met van die ambetante kleintjes. Terwijl ik nu merk dat ik de kinderen en baby’s van mijn vrienden heel graag zie”, klinkt het vertederd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.