Volgende maandag start Kim Van Oncen met haar ochtendshow op Radio2, een programma dat zij samen met Peter Van de Veire zal presenteren. Terwijl de voorbereidingen voor het programma volop bezig zijn, gaat thuis het ‘normale’ leven ook door.

Nu ja, zo gewoon is het nu ook weer niet, want dochterlief Stella ligt in het gips.
“Ongelukje op de trampoline afgelopen weekend en helaas is haar scheenbeen gebroken. Dus de komende weken zie je haar hier zo verschijnen. Ik dacht even ok een tijdje geen strepen op de muren enzo, maar zelfs wanneer ze op 1 plek is kan je er best naast blijven zitten”, lacht Kim Van Oncen.

“Voor de rest nu de pijn aan het beteren is leeft ze haar best life. Wat tv kijken, Ipad spelletjes wat ze tot nu nog nooit mocht (damn!), extra ijsjes, de MUA die nu naar mama thuis komt, de verpleegster heel het ziekenhuis laten afzoeken voor een roze gips, massages en teentjes lakken in de zetel, samen (proberen) werken met mama …”, gaat Kim Van Oncen verder.

Eén troost is er wel voor Kim Van Oncen: “De tranen zijn ondertussen gedroogd en Stella was ook heel flink.” Van wie zou ze dat hebben, van Kim of toch van Niels?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24