Koen Crucke is heel openhartig in Dag Allemaal over het feit dat heel wat vrienden eigenlijk niet echt vrienden zijn. Volgens hem zijn de meeste profiteurs die willen misbruik maken van zijn goedheid.

“Sommige zogezegde vrienden benaderen me omdat ze hopen zo carrière te maken of om er een financieel voordeel uit te halen. Met dat laatste heb ik het zo moeilijk…”, bekent hij aan Dag Allemaal.

Er wordt nog altijd gedacht dat BV’s strontrijk zijn. Ik mag zeker niet klagen, maar ik heb hard moeten werken en sparen om dat geld bijeen te krijgen”, aldus Koen.

“Ik ben opgegroeid in een simpel werkmansgezin en er was niet altijd veel. Met Kerstmis kreeg ik als kind bijvoorbeeld geen kerstcadeautjes. Ik kom dus van ver. Maar er zijn mensen die denken dat alles vanzelf gaat en die hopen van mij te profiteren”, deelt hij verbeten mee.

Met personen die andere motieven hebben, probeert Koen geen contact meer te zoeken. “Die laat ik los. Maar ik ben zeker niet rancuneus. Ik kan absoluut mensen vergeven. Maar vergeten, dat niet”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.