Geen Meneer Spaghetti en geen Van Leemhuyzen meer in de volgende kerstshow van Samson & Marie. Walter De Donder mag wel Burgemeester blijven spelen. 

Koen Crucke en Walter Baele, worden vervangen door bakkering Florentine (Martine De Jager) en brandweerman Bill (Michiel De Meyer), komen we te weten in Dag Allemaal. 

Toen Koen Crucke enkele maanden geleden vernam dat zij er niet langer bij zouden zijn, was dat ook nog het geval voor Walter De Donder. “Er werd ons gezegd dat ze nieuwe personages wilden lanceren, wat een beetje normaal is”, reageerde Koen nuchter. 

“Maar nu moet ik plots vernemen dat Walter De Donder tóch mag meedoen. Walter Baele en ik zijn er dus doodeenvoudig uitgebonjourd, we zijn met een kluitje in het riet gestuurd”, klinkt het bitter in Dag Allemaal. 

Volgens Koen Crucke wilde Marie hem er nog graag een hele tijd bij, maar heeft ze weinig in te brengen bij de Studio 100-top. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.