Niko, hoewel achttien jaar ouder, de jongste broer van actrice Margot Hallemans, is in bijberoep professioneel ademcoach, onder meer in Soul Lab, de zaak van zijn vrouw Anke en vennoot Nick.

Margot geeft er als yogadocent en jongeren- en vrouwencoach yogalessen, workshops en vrouwencirkels. “Zelfliefde is zo belangrijk”, benadrukt ze in Story.

Na een sabbatperiode zien we de actrice binnenkort terug op het scherm, nog voor de seizoensfinale van ‘Familie. Om de batterijen op te laden trok ze onder andere naar het huwelijksfeest van een vriendin in Zuid-Afrika. Ze koppelde het aan wat vrijwilligerswerk daar.

Zowel Niko, als zijn vier dochters, zijn zot van hun acterende tante in Familie. En hij voegt er in Story nog subtiel aan toe dat ze hem voor een bijrol in Familie altijd mogen bellen.

Ooit was het Niko’s droom om, als geboren entertainer, zelf naar de toneelschool te gaan. Maar zijn familie was bang voor zijn financiële toekomst als acteur. “En nu maak ik zijn droom een beetje waar”, lacht Margot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.