“Zou je iets willen veranderen aan je geschiedenis?”
Die vraag stelde Het Laatste Nieuws aan Nathalie Meskens, het antwoord van de 41-jarige presentatrice was als volgt. “Nee, want van de fouten die ik heb gemaakt, heb ik geleerd. En daarbij: ik probeer niet met spijt door het leven te gaan.”

Zelfs al mocht Nathalie een tijdmachine hebben dan zou ze nog zeggen “Nee, dank u.’ Ik vind het leven nu veel rijker en interessanter. Ik ben graag 41. De evolutie die je als mens meemaakt: ik vind dat een leuke rit”.

Nathalie maakt echter wel de kanttekening dat dit niet wil zeggen dat alles altijd goed en tof was in haar leven.

Zo haalt de presentatrice de breuk aan met haar ex-man Jeroen Van Dyck, met wie ze tien jaar getrouwd was. “Dat was de grootste teleurstelling, de grootste pijn die ik in m’n leven gekend heb.” verklaart Nathalie.

Ze geeft ook toe dat ze na de breuk zich lang gefaald heeft gevoeld en dat ze daarvoor in therapie is gegaan. Gelukkig is ze nu van dat gevoel vanaf.

“Als je mama wordt, plaats je de dingen vanzelf in een ander perspectief” geeft Nathalie aan.

Al heeft ze wel haar twijfels of de mens misschien niet gemaakt is om een leven lang met één iemand samen te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.