Dat ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon kan acteren dat wisten we al. Maar wat velen nog niet wisten is dat Yanni ook kan zingen. En het is ook nog eens iets wat hij erg graag doet.

“Tijdens de zwangerschap van mijn vriendin Kelly heb ik een nummer geschreven, over het feit dat ik zelf nog niet weet hoe de wereld in elkaar zit, maar dat nu wel moet uitleggen aan Lyo. Qua stijl neigt het naar kleinkunst. Ik zou het eens deftig moeten producen en misschien wel uitbrengen”, glimlacht Yanni in Story.

Dat zou opnieuw een ‘Familie’-acteur kunnen zijn die de muzikale tour opgaat. Want ook Yanni’s collega Aaron Blommaert staat dankzij een eerste solosingle geregeld op een podium.

“Op een bepaalde manier ben ik gezond jaloers op alles wat hij kan en mag doen. Maar ik wil zijn agenda niet. Die is voortdurend van hier naar daar aan het crossen. Ik wil mezelf niet in duizend bochten moeten wringen. Daarom heb ik ook vier jaar geen theater gedaan omdat het zo druk was met ‘Familie’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.