De zangeres geeft toe dat mama worden altijd haar grootste droom was en dat ze dit dus binnenkort kan afvinken.

“Ik weet niet goed wat voor moeder ik zal zijn, ik ga in elk geval niet proberen om te compenseren wat ik zelf gemist heb”, gaat Kato van start. De zangeres heeft namelijk een erg zware jeugd gehad met een vader die al erg vroeg uit beeld verdween en ook met haar moeder was de relatie naar eigen zeggen niet te best.

“Ik denk ook dat de balans met Tom goed is want hij is heel anders opgegroeid dan ik, in een hele warme familie die alles voor elkaar zou doen”, gaat Kato verder. De zangeres is van mening dat ze het beste uit de twee opvoedingssituaties moeten halen. “Het vrije, impulsieve en onbevreesde van mij. En het beschermende van Tom. Een goeie mix, denk ik”, besluit Kato.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.