Sven Ornelis werd op 7 juni vijftig jaar en ziet in alles wat hem overkomt wel iets positiefs. Zo doet hij ook in Dag Allemaal zijn boekje open over het gebrek aan een nageslacht.

Sven heeft nooit een kinderwens gehad. “In plaats van te denken: ‘Oei, ik heb geen nageslacht’, pluk ik de voordelen die verbonden zijn aan het niet hebben van kinderen.”

De radiopresentator houdt zijn privéleven verder strikt persoonlijk. Dat hij al jarenlang de liefste, de beste , de meest geduldige partner heeft, wil hij nog kwijt, maar meer niet.

“Mensen mogen vinden dat ik een slechte radiomaker of een zagevent ben, maar als het gaat over mijn partner, zou me dat ongelukkig maken. Dat is het meest kostbare in mijn leven”, benadrukt Sven in Dag Allemaal.

“Mijn relatie is een klein stukje dat ik geheim hou. Die keuze staat los van mijn partner, dat is iets wat ik zelf wil”, besluit hij sereen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.