Als Ingeborg één levensles heeft onthouden van haar moeder, dan is het wel dat ze van het leven moet genieten, dat valt te lezen in Primo.

“Uiteindelijk heb ik ook altijd gedaan waar ik zin in had”, gaat Ingeborg van start. “Als je mijn man Roland zou interviewen, zou hij je vertellen dat hij thuis niet zoveel te zeggen heeft. Al is dat uiteraard helemaal niet waar.”

Mocht Ingeborg écht 100% haar zin mogen doen, dan zou ze naar het buitenland verhuizen. De presentatrice geeft aan dat het al jaren op haar wishlist staat om ergens te gaan wonen waar het zonnig is.

“Ook Roland denkt er zo over. En ’k moet zeggen: die droom wordt alsmaar groter.”, gaat Ingeborg verder. Maar ja, ik ben sinds een tijdje grootmoeder, hé. Dus het vergt wat meer planning. Over vijf à zeven jaar zie ik ons die stap misschien zetten.”

“Maar we vinden het niet erg om nog even te dromen, hoor”, besluit Ingeborg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.