Marie Verhulst leeft zich ten volle uit als baasje van Samson maar ze is ook vaak aan het werk voor een ander Studio 100 project.

Zo zal ze volgend jaar te zien zijn in de K3-musical ‘De 3 biggetjes’ maar daarnaast is ze uiteraard ook aanwezig in de reality reeks ‘De Verhulstjes’.

Maar terwijl Marie zelf in bijna elke aflevering te zien is, ontbreekt vaak elk spoor van haar vriend Jef. Bij heel wat mensen zorgt dit voor de gedachte dat er misschien een haar in de boter zit bij het koppel.

“Het gaat nog altijd prima”, vertelt Marie over haar relatie aan Dag Allemaal. “Als Jef er is en ze zijn aan het filmen, zal hij in ‘De Verhulstjes’ zitten, anders niet. Hij begeeft zich liefst op de achtergrond en zal zich zeker niet in bochten wringen om erbij te zijn. Ik respecteer dat.”, aldus Marie Verhulst.

“Jef moet vooral doen waar hij zich goed bij voelt”, bekent een liefdevolle Marie aan Dag Allemaal. Jef werkt ook voor Studio 100 en hun drukke jobs zorgen er vaak voor dat ze net iets minder tijd hebben voor elkaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.