Dat de tengere Laura Tesoro zo’n hoge ogen zou gooien met haar deelname aan het extreem zware ‘Special Forces: Wie Durft Wint’, dat had op voorhand niemand kunnen bedenken. Zelfs haar eigen omgeving niet.

“Mijn ouders, mijn vriend Jordan en mijn beste vrienden konden het eerst niet goed geloven dat ik aan ‘Special Forces’ zou deelnemen. Ze verklaarden mij zelfs zot”, lacht Laura in TV Familie. “Al wisten ze dat dit iets voor mij was. Mijn ouders hebben wel hun hart vastgehouden, hoor. Ze wisten dat ik een doorzettertje ben, maar toch is het voor hen niet prettig om hun dochter zo te zien afzien”, vervolgt ze.

Al is iedereen wel bijzonder fier op haar prestatie. Vooral Jordan: “Ja, hij is fier op mij”, lacht de presentatrice. “Jordan en mijn ouders en vrienden zijn elke keer heel verrast als ze op tv zien wat ik allemaal heb gepresteerd. Ik heb altijd al enorm veel steun van hen gekregen, bij alles wat ik doe. Wat mij een heel goed gevoel geeft en nog meer drive om ervoor te gaan”, besluit Laura.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.