Miss België Emilie Vansteenkiste is al een paar jaar samen met haar grote liefde Jonas, een dokter in opleiding. Al is het onvermijdelijk dat haar drukke agenda als miss ook een impact heeft op hun relatie.

Maar de druk van haar misstitel vrezen ze niet. Hun liefde is immers sterk genoeg om daar mee om te kunnen, zo laat Emilie optekenen in TV Familie: “Wij hebben al veel meegemaakt, Jonas en ik. Onder andere de ziekte en het overlijden van mijn mama”, legt ze uit.

“Wij hebben samen downs gekend, maar zijn er als koppel telkens sterker uit gekomen”, vervolgt ze. “Wij kunnen dus wel wat aan. Ik zou dit Miss Belgiëavontuur met niemand anders willen delen dan met Jonas”, luidt haar liefdevolle conclusie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.