‘Blind Getrouwd begint aan zijn achtste editie en ook nu zal Vlaanderen terug versteld staan van de kandidaten.

Want allemaal gaan ze voor dat ultieme geluk, die ene liefde die ze voor de rest van hun leven willen koesteren. Maar als je mekaar natuurlijk nog nooit gezien hebt, dan wordt het toch wel iets moeilijker.

Psychologe Sarah Hertens is sinds het prille begin betrokken bij het programma en heeft dus al heel wat watertjes doorzwommen.

“Ik durf te zeggen dat we deze keer érg goede duo’s hebben gevonden. Enerzijds omdat we elk seizoen bijleren, anderzijds omdat mensen veel zelfbewuster aan het programma meedoen. Deelnemers beseffen dat een match niet automatisch betekent dat ze zullen slagen. Ze hebben ook meer inzicht in zichzelf en in hun goede en slechte kanten”, bekent ze in Humo.

Ook deelnemers Jiri en Flo van vorig jaar hebben uiteindelijk de liefde gevonden bij elkaar. “Je mag niet uitgaan van een coup de foudre op je huwelijksdag. Je moet het potentieel zien en langzaam opbouwen. Ik zie hen ook nog, omdat ze nog altijd investeren in hun relatie”, aldus Sarah aan Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.