Ze staat 15 jaar op de planken

Christoff en Lindsay stonden al vaker samen op een podium. Samenwerken voor hen is dus geen onbekend terrein. Nu Lindsay aangesteld is als manager van Christoff starten de twee nu ook een nieuw hoofdstuk samen.

Het is maar goed dat de twee een goede band hebben en nooit echt veel ruzie maken. “Wanneer iets op onze lever ligt, moet dat alleszins uitgepraat worden. Omdat Christoff en ik elkaar door en door kennen voelen we het onmiddellijk wanneer er iets niet uitgesproken is. Maar vaak valt dat niet voor, hoor”, zegt Lindsay in Primo.

Lindsay is erg trots op haar broer en weet als geen ander hoe hard Christoff heeft moeten knokken om te staan waar hij nu staat.

“Christoff is ook zo ontzettend perfectionistisch. Hij weet wat hij wil in zijn carrière en hij gaat daar altijd volle bak voor. Het heeft meer dan 15 jaar geduurd voordat hij zijn eerste nummer één hit beet had. Hij is onderaan de ladder begonnen en heeft met vallen en opstaan de top bereikt. Maar hij is er wel altijd in blijven geloven.”

Maar ook Lindsay heeft hard moeten werken voor haar carrière. En echt veel dromen heeft ze niet meer. “Ik blijf bezig met wat ik doe. Ik sta volgend jaar 15 jaar op de planken en we willen daar graag iets organiseren. Vijftien jaar mag je niet zomaar voorbij laten gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.