Lize Feryn deelde een diep familiegeheim over een verborgen vakje in haar betovergrootmoeders kast; dat schrijft TV Familie.

Tot ieders verbazing kon Lizes grote liefde, Aster Nzeyimana, dit mysterieuze vakje openen. De inhoud? Een emotionele brief die Lizes moeder 25 jaar geleden schreef. Bij het lezen van haar moeders handschrift konden ze hun tranen niet bedwingen. 

Dit familieverhaal wordt des te hartverscheurender als je bedenkt hoe nauw de band was tussen Lize en haar moeder, die helaas overleed aan kanker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.