Voor de rubriek “Mijn Heilige Plek” vraagt Primo elke week aan een bekende Vlaming wat zijn of haar favoriete plekje in België is. Deze week geeft Lynn Van den Broeck, beter bekend als Viv uit Thuis een antwoord op deze vraag.

Ze neemt Primo mee naar het Fakkeltheater in Antwerpen. “Zo’n theaterzaal is een heuse cocon”, gaat de actrice van start. “Ik kan het niet anders uitleggen: je stapt er binnen als acteur of toeschouwer, en je komt direct in een speciale sfeer terecht. Daar hangt iets magisch.”

Lynn geeft aan dat telkens ze in het theater binnenstapt, ze het gevoel heeft dat ze iets geweldig gaat meemaken.

Ook de mensen die er werken vindt de actrice ontzettend aangenaam. “Ik had hier meteen een band met de mensen. Dat is fijn. Iedereen is hier altijd gelukkig, want ofwel mag je hier iets creëren ofwel mag je naar iets leuks kijken.”

“Een soort van gemeenschappelijk doel bindt ons”, voegt Lynn nog toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.