Wat door iedereen aanzien werd als een simpele infectie aan de voet, resulteerde uiteindelijk in de amputatie van de volledige voorvoet van Maarten Bosmans.

In eerste instantie kreeg hij medicatie en zou alles wel opgelost raken, maar gaandeweg moesten ze overgaan tot amputatie van eerst de teen en uiteindelijk de volledige voorvoet.

“Tot grote ergernis van mijn vrouw heb ik toen tot op de euro uitgerekend wat zij zou overhouden als ik er niet meer zou zijn. Ik zag het even niet meer zitten”, bekent Maarten aan Dag Allemaal.

“In juni was ik begonnen met medicatie waardoor het probleem in twee dagen opgelost zou zijn. Daarna moest er een teen af, toen twee tenen en ten slotte mijn hele voorvoet. Ik dacht: als ze nu nog zeggen dat het weer niet is gelukt…”, aldus de acteur.

“Ik heb nog nooit, maar dan ook nooit in m’n leven suïcidale neigingen gehad, maar de pijn die ik de eerste twee dagen na de operatie moest doorstaan… Dat was de hel. Ik heb letterlijk tegen Zuzanna gezegd: ‘Als ze me zouden zeggen dat ik met deze pijn moet leren leven… Dat gaat echt niet”, verneemt Dag Allemaal van Maarten Bosmans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.