Wanneer Lesley-Ann Poppe in Story terugblikt op haar datingjaren, heeft ze maar één woord dat in haar opkomt: “Afschuwelijk!”

“Tegenwoordig is het schering en inslag om met drie potentiële partners tegelijk te daten”, vertelt de influencer. “Als je met een man op restaurant gaat en met hem kust, dan ben je toch een koppel? Dan moet je niet meer met anderen zitten chatten.”

Lesley-Ann geeft aan dat ze tijdens het daten een aantal bizarre situaties heeft meegemaakt. “Ooit liep ik op Strantwerpen een bekende vriendin tegen het lijf. Bleek dat we op dezelfde date zaten te wachten. Heel awkward toen hij kwam opdagen.”

“Uiteindelijk ben ik gewoon met die vriendin iets gaan drinken”, rondt Lesley-Ann al lachend af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.