Enkele jaren geleden gingen Wendy en Frans even uit mekaar. Maar dat duurde niet lang want uiteindelijk besefte het koppel dat ze voor elkaar gemaakt waren.

“Ja, Frans en ik konden elkaar niet missen”, bekent Wendy aan Dag Allemaal. Ook hun dochter Estelle wist meteen dat het terug goed zou komen.

Zij noemt haar ouders vaak pubers. “Als ik thuis iets in de vuilnisbak wil gooien, staan zij daar vaak te kussen en te knuffelen. Dat kan wel vijf minuten duren. Dan denk ik: zeg, ga eens naar jullie kamer! Ík mag me als een puber gedragen, zij niet”, onthult de tiener aan Dag Allemaal.

“Ja, soms is het erg met ons. Frans en ik kunnen het niet laten. Soms gedragen we ons echt nog als pubers”, geeft Wendy Van Wanten toe. “Frans en ik gaan lichamelijk met elkaar om. We geven het goeie voorbeeld”, deelt de zangeres mee.

“Vanmorgen nog hebben we gekust aan de vuilnisbak”, aldus Wendy. Iets wat Estelle blijkbaar heel gênant vindt. Volgens haar moeten ze maar kussen als zij er niet bij is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.