Een tijdje geleden beleefde Chris, de mama van actrice en zangeres Karen Damen, de schrik van haar leven. En dat dankzij enkele drieste cybercriminelen, aldus TV Familie.

Net zoals veel collega-BV’s werd Karen immers het slachtoffer van fake berichten die op sociale media verschenen, waarvan de titel aangaf dat de ‘Familie’-actrice zou zijn aangeklaagd. Nadat ze zo’n bericht zag passeren, belde Karens mama haar dan ook in volle paniek op.

Waarna Karen letterlijk een wanhoopskreet slaakte: “Dit moet écht stoppen nu!”, verzuchtte ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.