Op zijn nieuwe album Joris, niet toevallig ook zijn echte voornaam, laat Metejoor zich van zijn meest persoonlijke en kwetsbare kant zien. 

We vernamen onlangs dat hij en zijn vriendin Britt niet langer een koppel zijn en daar gaat zijn laatste hit dan ook over. 

“Ik weet niet hoe het komt, maar vroeger dacht ik altijd dat iets mijn schuld was. Als er thuis woorden vielen, als ze op het voetbalveld stonden te roepen, als er ergens een grimmige sfeer hing… dan kon ik mij dat enorm aantrekken en begon ik aan mezelf te twijfelen. Dat gevoel had ik nu weer. Is het mijn schuld? Had ik dingen anders kunnen aanpakken?’”, vertelt Metejoor in Story.

Hij kwam echter tot de conclusie dat je in een relatie met twee bent. “Ben ik attent genoeg geweest? Je kunt niet meer doen dan je best, maar soms is dat niet genoeg en ga je uit elkaar. Dat was geen makkelijke beslissing en het doet veel pijn als je afscheid moet nemen van iemand van wie je houdt”, aldus de zanger. 

“Er viel een last van mijn schouders. Het werkte enorm therapeutisch. Ondertussen heb ik de breuk ook een plek kunnen geven”, deelt hij mee aan Story. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.