Begin februari volgde Emilie Vansteenkiste Chayenne Van Aarle op als nieuwe Miss België. Destijds viel op hoe haar partner Jonas zijn emoties amper de baas kon na haar overwinning. TV Familie zocht uit hoe het momenteel met het jonge koppel gaat.

“Het gaat nog altijd supergoed tussen ons”, bevestigt Emilie. “Maar ’t is wel zo dat wij soms weinig tijd voor elkaar hebben. Maar de tijd die wij samen kunnen besteden is magisch. Precies omdat we allebei beseffen dat die momenten kostbaar en enorm waardevol zijn”, vervolgt ze.

De twee wonen ook nog steeds samen in hun appartementje in de kangoeroewoning die Emilie met haar grootouders deelt: “Daarvoor betalen we maandelijks huur. En Jonas en ik vinden de situatie heel goed zo. Geen enkel probleem”, besluit de miss.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.