Tegenslagen stapelen zich op

Zijn huwelijk met zijn vrouw Ellemieke liep op de klippen maar al snel vond Sergio Herman de liefde terug bij Chanel Joppart, die ook een horecazaak heeft en dus weet hoe hard werken het is.

Hij zat op een wolk maar donderde er al even snel terug af want ook de relatie met Chanel bleef niet duren.

Twee jaar later is Sergio terug vrijgezel. Een fel begeerde, zonder twijfel, want menig dames zullen zich aan zijn voeten gooien. Toch stapelden de tegenslagen zich de laatste jaren op en dat laat littekens na, zo verneemt Dag Allemaal.  

Hij verloor in 2017 zijn derde kindje en kreeg dus toen al een eerste, zware mokerslag. Daarna volgde nog de breuk met zijn Ellemieke en nu bleek dat hij met zijn restaurant Pure C de Michelinsterren kwijt is.

Een opeenvolging van gebeurtenissen die hij zonder twijfel niet snel zal kunnen vergeten. De vraag blijft dan of het hart van Sergio Herman uiteindelijk nu niet een keer te veel zal gebroken zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.